Woudstra Projectmanagement & Advisering

Advisering


Eindelijk aan de top.......

Door zelf jaren als manager en directeur werkzaam te zijn geweest, heb ik ervaren hoe het kan zijn als manager of directeur. Hoe zou het zijn als  iemand die u een luisterend oor biedt, met u mee denkt en u helpt met het maken van een situatie schets en zonodig het ontwikkelen van mogelijke verbeter-en aanpassingspunten. Het intern reconstrueren en structureren van een team of een afdeling kan veel winst en werkplezier opleveren, zowel voor u als voor uw medewerkers. Een sparringspartner.

Door de mensen op de juiste plek te zetten, ze dat werk te laten doen, waar ze goed in zijn, hier en daar wat te schuiven met functies en verantwoordelijkheden, kan ik samen met u meer balans en effeciëntie creeëren.

Hoeveel tijd heeft u over, om intern de puntjes op de "i" te zetten? Hoe graag zou u net dat beetje meer aandacht willen schenken aan uw medewerkers, waardoor ze weer meer gemotiveerd zijn, en zich betrokken voelen bij uw bedrijf? Mijn visie is dat betrokkenheid, samenwerking en onderling vertrouwen het fundament voor een (project)team is. Daarbij bestaan mijn werkzaamheden ook uit (coachings)gesprekken met en aansturing/advisering van u en uw medewerkers. HET WORDT EEN TEAM!